Msm mineral je organska oblika žvepla in je okrajšava za Methylsulfonylmethan. V tej obliki se žveplo v naravi pojavlja v vseh živih organizmih. Msm nastaja v oceanih in se z oblaki razširi po celem svetu.msm mineral

Rastline na kopnem organsko žveplo  pridobijo iz dežja, a ga običajno vsebujejo premalo, da bi z redno prehrano zadostili dnevnim potrebam.

Zato ta posebni mineral, ki je nujno potreben za mnoge procese v našem telesu, pridobivamo z ekstrakcijo iz rastlin. Msm kot prehransko dopolnilo je bel kristalni prah, rahlo grenkega okusa, ki je topen v vroči vodi in mnogih organskih topilih.

Biološko aktivno žveplo ima neverjetne blagodejne učinke na naš organizem, poznamo ga tudi kot mineral lepote, saj ima poglavitno vlogo pri izgradnji elastina in kolagena, ki sta pogoj za zdravo kožo, lase in nohte.

MSM akcija - Ponudba MSM v prahu

-20%

Paket Čudežna kombinacija

Paket Čudežna kombinacija

Redna cena: 22,16 €

Special Price 17,73 €

Paket Čudežna kombinacija sestavljata BIO Ashwagandha v prahu 125g in MSM v prahu 200g. Paket je zelo...

Podrobnosti

Ni na zalogi

-20%

Paket Neomejena energija

Paket Neomejena energija

Redna cena: 21,66 €

Special Price 17,33 €

Paket Neomejena energija sestavljata BIO Guarana prah 125g + MSM prah 200g. Paket je zelo primeren za smoot...

Podrobnosti

Ni na zalogi

-33%

MSM mineral lepote plačaš 2 dobiš 3

MSM mineral lepote Plačaš 2 dobiš 3 - 2+1 gratis

Redna cena: 24,48 €

Special Price 16,32 €

MSM mineral lepote v prahu (methyl sulphonyl methane) je organska oblika žvepla.

...
Podrobnosti
3 × MSM v prahu 600g MSM Akcija - 50%

MSM prah 3 × 200g MSM Akcija - 50%

24,48 €

MSM prah (methyl sulphonyl methane) ali "mineral lepote" je organska...

Podrobnosti
MSM v prahu (methyl sulphonyl methane) 200g

MSM v prahu 200g

8,16 €

MSM v prahu (methyl sulphonyl methane) ali "mineral lepote" je organ...

Podrobnosti

-17%

Paket Dragoceno presenečenje

Paket Dragoceno presenečenje

Redna cena: 15,34 €

Special Price 12,73 €

Paket Dragoceno presenečenje sestavljata MSM v prahu 200g in BIO Maca v prahu 125g.

Podrobnosti

Ni na zalogi

Msm mineral - organsko žveplo, je nujno potrebno za normalno delovanje našega organizma

msm mineral organsko žveplo v naravi

Organsko žveplo se v naravi nahaja v sveži zelenjavi, sadju in žitaricah, veliko ga najdemo tudi v borovcih. V naši prehrani, se ga največ nahaja v česnu in čebuli.

A žal se žveplo s kuhanjem in predelavo hrane izloči, zato ga z vsakodnevno hrano nikakor ne moremo dobiti dovolj. Pri večini med nami, se pomanjkanje žvepla v organizmu, povečuje s starostjo, zato je izredno pomembno, da msm nadomeščamo s prehranskimi dopolnili.

msm prah

Msm sodeluje pri mnogih procesih v našem telesu, izredno pomemben je pri sintezi kolagena, vzpostavlja normalno Ph ravnovesje in je pomemben pri absorpciji vitaminov.

Msm prah moramo vedno uživati skupaj z vitaminom C, saj s tem povečamo sinergijo in izboljšamo absorpcijo msm.

Žveplo v našem telesu se nahaja v kosteh, koži in mišicah in ga je potrebno ves čas nadomeščati, da zagotovimo prepustnost membran.

6 neverjetnih lastnosti minerala msm, ki blagodejno vplivajo na naše zdravje.

O vplivu msm na naš organizem je bilo narejenih veliko raziskav, ki so potrdile ali ovrgle teorije o uživanju msm. Najbolj poznana je raziskava, kjer so dokazali, da se pri uporabi msm izloči žveplo, ki je pomembno za tvorbo kolagena in keratina.

Zaradi pomanjkanja biološkega žvepla, lahko naše telo zelo trpi.msm prah in vitamin c

Poslabša se delovanje vseh organov, tkiv in celic. Ker se anorgansko žveplo težko presnavlja, je seveda smiselno, da za boljše delovanje našega organizma, uživamo naravno biološko žveplo.

Msm mineral je vsekakor najboljši, trenutno dosegljiv vir naravnega biološkega žvepla.

Uživanje msm pomaga pri kronični bolečini

Slovenija je uvrščena izredno visoko med državami, kjer ljudje trpijo za kronično bolečin. Po statističnih podatkih, pri nas več kot 420.000 ljudi z kronično bolečino, kar 11% posameznikov, pa trpi za močno kronično bolečino. To je zelo zaskrbljujoče stanje, saj nas bolečina omejuje pri vsakodnevnih opravilih in močno poslabša kvaliteto življenja. https://youtu.be/ofV-JjU17b4 O kronični bolečini govorimo takrat, ko bolečina traja več kot tri mesece. Med bolniki z dlje trajajočo bolečino je več žensk, pogosto manj izobraženih in slabše socializiranih. Veliko vlogo igra tudi genetika. Kadar pride do kronične bolečine, jo moramo takoj zdraviti, kar običajno pomeni jemanje analgetikov in pogosto tudi opioidov.

kaj je msm

Za zdravljenje kronične bolečine zdravniki običajno predpisujejo analgetike in opiate! Več lahko naredite sami! POGLEJ TU![/caption] Zelo pomembno je, da se bolečina zdravi, še bolj pomembno pa je, kaj lahko za preprečevanje in omejevanje bolečine, naredimo sami. Pri kronično bolečini si lahko izredno učinkovito pomagamo z mineralom msm, ki deluje kot naravni analgetik, deluje protivnetno in protivirusno. Za preprečevanje bolečine vse več bolnikov poleg zdravil, ki jim jih predpiše zdravnik, uživa prehranska dopolnila, ki vsebujejo antioksidante, hiarulonsko kislino, kolagen in razne vitamine in minerale. Največje povpraševanje je po msm prahu, B kompleksu, Omega 3 maščobnih kislinah in koencimu Q10. Vse pogosteje si bolniki pomagajo tudi z izvlečki koprive, navadne arnike in mačjega kremplja.

 Msm krepi učinek antioksidantov

Msm prah, kot sam, ni antioksidant, je pa izredno pomemben pri proizvodnji glutationa, ki je med najmočnejšimi antioksidanti, ki nastajajo v našem organizmu. Antioksidant glutation brez pomoči žvepla, ne more delovati pravilno! Glutation je najmočnejši borec proti vnetjem! Vnetja so običajno osnovni vzrok za bolezni in se kaže kot bolečina, hormoni ne morejo pravilno krožiti, prizadeti se počuti utrujenega in nesposobnega opravljati osnovne vsakodnevne zadolžitve. msm prah stranski učinki

Med glavnimi nalogami antioksidanta glutationa je razstrupljanje telesa. Naš organizem sprejema več strupov, kot jih je sposoben sproti odvajati, zato se pojavijo lažja obolenja, lahko pa tudi resne bolezni. Pri boleznih, kot so multipla skleroza in podobne avtoimune bolezni, je pogosto vzrok zastrupitev s težkimi kovinami. Kadar ima naše telo na zalogi dovolj antioksidantov, posebej čudežnega glutationa, se lahko uspešno bori proti boleznim in ohranja krepak imunski sistem. Kako lahko sami povečamo raven glutationa v našem organizmu? Veliko lahko naredimo s pravilno prehrano, vadbo in uživanjem prehranskih dopolnil, predvsem msm v prahu.  Največ tega antioksidanta najdemo v svežem česnu, čebuli, ohrovtu, vodni kreši in cvetači. Uživajmo nepasterizirano  mleko  in kvalitetne  beljakovine.  Pomagamo si lahko tudi z vitaminskimi dodatki, predvsem z antioksidanti, skupaj z vitaminom C, E, silimarinom in cisteinom. Priključimo lahko tudi vitamine B, za dvig ravni glutationa, sta pomembna vitamina B12 in B6! kako jemati msm  

 Msm mineral pomaga razstrupljati telo

Razstrupljanje telesa je v današnjem času se posebej pomembno, saj v telo vnašamo veliko več strupov kot naši predniki. Strupe lahko iz telesa izločimo na več načinov, prav pa je, da posegamo po varnih metodah. Mineral msm učinkovito in brez stranskih učinkov odstranjuje iz telesa toksine in razne strupe. Pri jemanju msm zaradi razstrupljanja, začnite jemati manjše odmerke msm in jih počasi dvigujte, saj lahko telo reagira z glavobolom in slabostjo. msm mineral izkušnje Dnevno zaužijte do 2 grama, odmerek počasi zvišujte do 4 grame dnevno, predvsem pa poslušajte svoje telo in pijte veliko tekočine, najbolje napitke z naravnim vitaminom C!

Msm mineral v  prahu umirja simptome mnogih alergij

Alergije se pojavijo, kadar je posameznik preobčutljiv na neko snov, ki jo ljudje drugače brez težav prenašajo. Pretirana reakcija lahko povzroči alergijske bolezni, snov, ki povzroča alergije imenujemo alergeni. Osebe, ki so ogrožene, se alergiji lahko popolnoma izognejo, če izločijo vse alergene, na katere vedo, da so alergične. Imunski sistem je zgrajen zato, da nas brani pred škodljivimi vplivi iz okolja. Kadar se na imunskem sistemu pojavi napaka, takrat zbolimo za alergijo. Imunski sistem je izredno zapleten, sestavljen je iz prepleta obrambnih mehanizmov. Pri obrambi tako delujejo koža, sluznice in obrambne celice. Obrambne celice izločajo protitelesa in dobesedno pojedo viruse in bakterije, ki jih zaznajo kot škodljivce. Pred alergijami se borimo na različne načine, največ pomeni zdrav način življenja! Zdrava hrana, polna antioksidantov, hrana, ki naravno razstruplja telo, veliko gibanja in malo stresa! To je učinkovit recept, dodamo lahko še  msm mineral, ki je prav tako učinkovit razstrupljevalec organizma! Poleg minerala msm, vam v naši spletni trgovini super- obrok.si,  ponujamo še druga učinkovita superživila za razstrupljanje telesa! https://youtu.be/FJtSesGxrQ4

 Mineral lepote za zdrave lase, nohte in kožo

Msm si je pridobil laskav naziv, mineral lepote! Msm je naravni vir žvepla, ki je nujno potrebno za proizvodnjo keratina in kolagena, mi sta nujno potrebna za zdrave lase in nohte. Kolagen skrbi za zdrav las od znotraj, keratin pa lase obnavlja in jim vrača moč in sijaj. Msm s svojim delovanjem obnavlja tkiva in pomaga pri obnavljanju izredno pomembne beljakovine, kolagena.  Z uporabo msm bodo lasje hitreje rasli, postali bodo lepi in sijoči, izpadanje las pa se zmanjša kar za 80%. msm maska za lase

Msm maska za lase

Msm mineral je pravi naslov za lepe in sijoče lase! Preventivno in kadar lasje postanejo, krhki, suhi in polni prhljaja, jemljemo msm vsak dan pred obrokom! Od enega grama do štiri grame prahu zamešamo v dva dcl tekočine in popijemo. Okus je malo grenak, zato lahko msm prah vmešamo v sveži sadni sok, največ učinka bo, če ga spijemo z sveže stisnjeno limonado. Z mineralom lepote pa lahko naredimo tudi učinkovito masko za lase!  msm za lasePotrebujemo nekaj žličk kokosovega olja iz ekološke pridelave in dodamo čajno žličko msm v prahu. Maso nanesemo na lase in pustimo učinkovati 15 minut. Po določenem času masko speremo in lase umijemo z blagim šamponom! Postopek ponovimo vsakih nekaj dni in lasje bodo spet zasijali v vsej svoji lepoti!

 Varno hujšanje z msm

Hujšanje je vedno prisotno!  Mnogi ljudje se zaradi različnih okoliščin ne morejo dovolj gibati in zato tudi ne morejo uspešno shujšati. Kadar je bolečina vedno prisotna, pa naj bo to bolečina v sklepih, mišicah ali bolečina po operaciji ali poškodbi, je gibanje in pogosto prehranjevanje, močno oteženo. Msm učinkovito lajša bolečine v tkivih in sklepih, zato lahko posamezniki z bolečinami, ponovno zaživijo življenje polno gibanja. msm mineral hujšanje Organsko žveplo je prisotno tudi v vezivnem tkivu, ki povezuje celice, hkrati pa sodeluje pri prenosu hranil in elektrolitov po telesu. Mnoga hranila so izredno pomembna za izgubo maščobe in če v telesu zmanjkuje žvepla, ne morejo potovati po organizmu, prav tako pa telo ne proizvaja encimov, ki so pomembni pri hujšanju. Hujšanje z msm pa ima še eno čudovito posebnost! Kljub izgubi maščobe, naša koža po končanem hujšanju ne bo ohlapna, pač bodo tkiva čvrsta, mišice pa napete! Ker ima msm tudi učinek pomlajevanja, bomo pri hujšanju ohranili gladek obraz brez gub, lasje in nohti bodo zdravi in bleščeči, mi pa bomo polni nove energije! (A) (B)